Corona maatregelen

Vanwege de aangescherpte regels rondom corona, hebben wij onze regels rondom het gebruik van het clubgebouw weer moeten aanpassen. Vanaf nu geldt tot nader order:

  • de kantine is niet toegankelijk
  • de kleedkamers zijn niet toegankelijk
  • de toiletten zijn wel toegankelijk
  • de boxen zijn wel beschikbaar, je kan dus wel (alleen) het pand binnengaan om de sleutel van de box4all, box4more of de box4sup te pakken of terug te leggen.

De jaarlijkse vrijwilligersborrel gaat helaas ook niet door.

Verbouwing

Er is goed nieuws omtrent de verbouwplannen. De gemeente heeft op 6 oktober de vergunning verleend. Op die datum is de periode van 6 weken ingegaan waarin belanghebbenden bezwaar aan kunnen tekenen tegen deze verleende vergunning. Totdat die periode voorbij is geldt dat de vergunning nog niet onherroepelijk is. Als er geen bezwaren komen, is de vergunning per 17 november onherroepelijk en kunnen we gaan starten met de bouw!

Lidmaatschap opzeggen?

Zoals elk jaar geldt ook nu weer dat opzeggingen van het lidmaatschap vòòr 1 december bekend moeten zijn bij de ledenadministratie (ledenadministratie@wsca.nl).

Box opzeggen of wijzigen?

We hebben nog geen extra boxen en wel een lange wachtlijst, dus indien je jouw box al het hele seizoen niet gebruikt hebt, kan je er een ander lid erg blij mee maken. Hetzelfde geldt indien je graag een box met andere afmetingen zou willen hebben. We hebben ook een lijst met leden die graag willen wisselen vanwege ander materiaal. Ook voor deze zaken geldt: mail het aan de ledenadministratie.

Nieuwe website

Hugo Hekkenberg heeft weer hard gewerkt om ons van een verse website te voorzien, daar is ook het nieuwe logo aanwezig zoals bovenaan in deze nieuwsbrief. Dit nieuwe logo is gemaakt door Florus Groot. De strakke nieuwe site en het mooie nieuwe logo zijn hopelijk een voorbode voor het uiteindelijke nieuwe pand!