De WSCA organiseert al jaren met veel succes windsurflessen voor starters. Het doel van deze lessen is om jong en oud kennis te laten maken met de mooie windsurfsport.

De lessen worden op 3 achtereenvolgende zaterdagen of zondagen gegeven en zijn van 10.00 tot 14.00 uur. Na deze 3 lessen ben je in staat om een surfplank op en af te tuigen,  heb je de basis van het overstag gaan en gijpen geleerd en heb je de noodzakelijke kennis van de wind- en weersomstandigheden. Misschien kun je al zelfstandig in de baai van het surfeiland heen en weer varen. Je kunt windsurfen!

Het clubgebouw van de WSCA staat op het surfeiland, een unieke locatie bij de watertoren in Aalsmeer. Het clubhuis ligt direct aan een comfortabel zandstrand! De beschutting van de baai zorgt ervoor dat lessen op een veilige en overzichtelijke manier kunnen plaatsvinden. De lessen hoeven door de gunstige ligging van de baai bijna nooit afgelast te worden vanwege de weersomstandigheden. Wij beschikken over een dames- en herenkleedkamer met warme douches.

De WSCA heeft moderne surfplanken, zeilen en surfpakken. Het gebruik hiervan is inbegrepen in het lesgeld. De lessen worden gegeven door enthousiaste leden van de WSCA die intern en (deels) extern zijn opgeleid tot instructeur. Tijdens de lessen is voor de veiligheid altijd een motorboot aanwezig voor onvoorziene omstandigheden.

De kosten hebben we dit jaar wederom laag weten te houden en bedragen €109,00 per persoon voor 3 lessen.

Ben je ouder dan 12? Heb je een zwemdiploma? Ben je in goede lichamelijke conditie?Dan kun je je inschrijven voor windsurfles bij de WSCA!

Nadat je de lessen hebt afgerond, kun je lid worden van de Box4all. De Box4all is een surfset die je samen met anderen deelt en waarmee je zonder eigen spullen toch zelf kunt surfen! De Box4all is gekoppeld aan een lidmaatschap van de WSCA.

Meer informatie vind je hier.

Via het tabje `WSCA Beginners lessen` links op deze pagina kun je direct de lesdagen reserveren en online betalen via Ideal.