Je bent al enige tijd aan het surfen en je hebt de technieken al aardig onder de knie. Ook heb je eerder de lessen bij onze club (of Zeilschool Aalsmeer) gevolgd en wellicht al enkele surf diploma’s op zak. Je bent in het bezit van een eigen windsurfset en lid van de WSCA. Je wil graag verder en beter worden, harder kunnen varen en op snelheid je manoevres kunnen maken. Wij hebben goed nieuws voor jou!

15 trainingen
Train mee met gelijkgestemden, die hetzelfde willen als jou. Onder begeleiding van ervaren trainers kan je vaaruren maken en je ervaring met windsurfen vergroten. Dit tegen een gereduceerd tarief. De trainingen zijn voornamelijk praktisch en zullen aangevuld worden met theorie.
De trainingen vinden plaats op zaterdag of zondag. Zie hiervoor onderstaand schema. Gekozen is voor het middagdeel omdat er meer kans op wind is. Om 14:00 uur moet je opgetuigd en in je wetsuit klaar staan. De training inclusief opruimen en nabespreken duurt tot 18:00 uur.
De trainingen vinden plaats op de Westeinderplassen. Als gevorderde weet je precies wat je nodig hebt voor je persoonlijke uitrusting, gebaseerd op de weersomstandigheden en omgeving.

Let op! Deelname aan de training is voor eigen risico. Je kunt ons niet aansprakelijk stellen voor schade of blessures die gedurende de training ontstaan.

Wil je graag mee trainen en je bent niet in het bezit van eigen mateteriaal, Zeilschool Aalsmeer bied eventueel de mogelijkheid voor het huren van een windusrfset.

Een opsomming van hetgeen waar je mee te maken krijgt:
– varen op niveau van gevorderden
– beter willen windsurfen
– oefenen op planeren, halve-windse en voor-de-windse koersen
– oefenen met voetbanden en trapeze
– doorgeplaneerde gijp en naadloze overstag
– koers kunnen varen, upwind en downwind
– theoretische aanvulling (leren wat je nog niet weet)
– vaarregels en gebruiken
– tricks & fun

Data
01. Zaterdag 16 april
02. Zondag 24 april
03. Zaterdag 30 april
04. Zondag 8 mei
05. Zondag 22 mei
06. Zaterdag 4 juni
07. Zondag 12 juni
08. Zaterdag 18 juni
09. Zaterdag 2 juli
10. Zondag 10 juli
11. Zaterdag 16 juli
12. Zondag 24 juli
13. Zaterdag 30 juli
14. Zondag 7 augustus
15. Zaterdag 13 augustus
16. Zondag 21 augustus
17. Zaterdag 27 augustus
18. Zondag 4 september

Meld je hier aan!

Mocht het zo zijn dat de training is uitverkocht. Stuur dan een mail naar surflessen@wsca.nl. We kunnen dan bekijken wat we kunnen organiseren en je staat dan in ieder geval op de wachtlijst.