Onder begeleiding van onze ervaren trainers kom je elke dinsdagavond van dinsdag 26 april tot en met 30 augustus trainen, met uitzondering van 26 Juli, 2 augustus en 9 augustus, dan zal er geen trainging zijn ivm vakantie. Zij zijn vanaf 18.00 uur aanwezig in onze gezellige kantine. Om 18.50 uur moet je opgetuigd en in je wetsuit klaar staan. Dan worden de trainingsdoelen en oefeningen van die dag uitgelegd. Het doel is om 19.00 uur het water op te gaan. De training inclusief opruimen en nabespreken duurt tot 22:00 uur.

Deze training is alleen voor leden van de WSCA. Ben je nog niet lid, dan kan dat hier: http://wsca.nl/clubinformatie/lidmaatschap

Doelgroep: Als je de basis van het windsurfen goed beheerst en je hebt eerder de Next Step training gedaan, dan is de FollowUp training wat voor jou.

Onze trainers leren je om zelfstandig te kunnen windsurfen zodat je ongeacht de windrichting op elk gewenst punt kunnen afvaren en aankomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een trapeze.

Iedereen krijgt les om aan het eind in aanmerking te komen voor het CWO 2 diploma. Dit is overigens niet een verplichting. Het doel is beter leren windsurfen om nog meer plezier te krijgen tijdens het surfen. Op de laatste dag van de training wordt het CWO2 examen afgenomen door onze CWO gekwalificeerde opleiders.

De kosten voor deze trainingen zijn:

  • Met WSCA materiaal € 200.= per jaar.
  • Met eigen materiaal zijn de kosten € 125,= per jaar

Let op!

  • Als je vorig jaar een cursus op hetzelfde niveau training hebt gevolgd, dan mag je je inschrijven maar je komt op de reservelijst
  • Indien deelname met eigen materiaal, dan is een board met zwaard verplicht.
  • Als je op eigen materiaal wilt varen, laat dan vooraf weten op welk materiaal je wilt varen. De trainers beoordelen dan of dit materiaal geschikt is om mee te varen

Meld je hier aan!

Mocht het zo zijn dat de training is uitverkocht. Stuur dan een mail naar surflessen@wsca.nl. We kunnen dan bekijken wat we kunnen organiseren en je staat dan in ieder geval op de wachtlijst.