Als je de 3-daagse beginnerscursus hebt gevolgd of als je zelf de basis van het windsurfen onder de knie hebt gekregen en je bent ouder dan 12 jaar, in goede lichamelijke conditie en in het bezit van een zwemdiploma, dan is deze Next- Step training iets voor jou!

Onder begeleiding van onze ervaren trainers kom je elke maandagavond van maandag 16 mei tot en met 29 augustus of elke donderdagavond van donderdag 19 mei tot en met 1 september  trainen. Zij zijn vanaf 18.00 uur aanwezig in onze gezellige kantine. Om 18.50 uur moet je opgetuigd en in je wetsuit klaar staan. Dan worden de trainingsdoelen en oefeningen van die dag uitgelegd. Het doel is om 19.00 uur het water op te gaan. De training inclusief opruimen en nabespreken duurt tot 22:00 uur.

Je krijgt les op je eigen niveau en we leren je stap voor stap verder te komen. Kun je al wat meer dan de andere deelnemers? Dan krijg je andere oefeningen of er worden hogere eisen gesteld aan de uitvoering van de technieken. Iedereen leert er zo heel veel surfvaardigheden bij!

Iedereen krijgt les om aan het eind in aanmerking te komen voor het CWO 1 diploma. Dit is overigens niet een verplichting. Het doel is beter leren windsurfen om nog meer plezier te krijgen tijdens het surfen. Op de laatste dag van de training wordt het CWO1 examen, voor degenen die dat willen, afgenomen door onze CWO gekwalificeerde opleiders.

De kosten voor deze trainingen zijn (exclusief CWO examen):

  • Met WSCA materiaal € 200.= per jaar.
  • Met eigen materiaal zijn de kosten € 125,= per jaar

Als tijdens de training blijkt dat je niveau hoger is dan CWO1, dan kan je in overleg met de trainers overstappen naar een vervolgtraining met een hoger niveau.  Dit is dan op een andere avond dan de maandagavond of donderdagavond!

Let op!

  • Als je vorig jaar een cursus op hetzelfde niveau training hebt gevolgd, dan mag je je inschrijven maar je komt op de reservelijst
  • Indien je deelneemt met eigen materiaal, dan is een board met zwaard verplicht.
  • Als je op eigen materiaal wilt varen, laat dan vooraf weten op welk materiaal je wilt varen. De trainers beoordelen dan of dit materiaal geschikt is om mee te varen

Deze training is alleen voor leden van de WSCA. Ben je nog niet lid, dan kun je hier aanmelden: http://wsca.nl/clubinformatie/lidmaatschap

Ben je enthousiast geworden na de beginnerscursus en wil je graag beter leren windsurfen, meld je dan vooral aan!

Meld je hier aan!

Mocht het zo zijn dat de training is uitverkocht. Stuur dan een mail naar surflessen@wsca.nl.We kunnen dan bekijken wat we kunnen organiseren en je staat dan in ieder geval op de wachtlijst.

De algemene voorwaarden van het lesprogramma gelden ook voor de trainingen en deze accepteer je als je reserveert. De betalingen worden gedaan via ideal. De Next-Step training is uitsluitend bestemd voor leden. Ben je lid bij een andere club, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.