Ieder jaar worden door leden van de windsurfclub Aalsmeer verschillende evenementen georganiseerd. De meeste evenementen zijn zowel voor leden als niet-leden toegankelijk.

Bij de nieuwjaarsduik, een sup-trip op een doordeweekse avond of een van de clinics door (semi) surf-professionals zijn ook niet-leden van harte welkom. Zelfs op de clubavonden gedurende het surfseizoen (donderdag van 20:15 tot 22:30) is iedereen die het windsurfen een warm hart toedraagt welkom.

Clinic Jordy Vonk

Sommige evenementen zijn alleen voor leden toegankelijk. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwjaarsreceptie en natuurlijk het jaarlijkse vrijwilligers uitje! Windsurfclub Aalsmeer is een gastvrije club. Andere organisaties die windsurf gerelateerde evenementen organiseren op het surfstrand kunnen gebruik maken van het clubhuis van WSCA.

Om al deze leuke evenementen te organiseren zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers voor allerlei activiteiten. Zonder de hulp van vrijwilligers zijn deze evenementen namelijk niet mogelijk! Op de vrijwilligers-pagina kun je meer informatie vinden over de activiteiten waarvoor we vrijwilligers zoeken, hoe het werkt en welke voordelen er zijn voor een vrijwilliger.

Voordelen als WSCA vrijwilliger

  • 25% korting op de BOX4ALL en MORE

  • 25% korting op de SUP4ALL

  • Elk jaar organiseert de club een niet-te-missen vrijwilligers-evenement: een dag uit met een verzorgd programma voor alle vrijwilligers

  • Je kan alle dagen van de week gebruik maken van de bestuurskamer / kantine (je bezit de code)
  • Je komt in de altijd gezellige vrijwilligers appgroep
  • Je kan het clubgebouw afhuren voor een avond tegen een bedrag van €50,-

Lees hier meer over ons vrijwilligersbeleid of meld je direct aan als vrijwilliger!