Surfen moet voor iedereen toegankelijk zijn, en daar hebben wij iets op gevonden!

Je hebt bij ons (of ergens anders) geproefd aan de fantastische windsurfsport en het proeft naar meer.. maar nu? Om nu direct een surfset te kopen kan nog best in de papieren lopen. Hier hebben wij iets op gevonden: de BOX4ALL en de BOX4MORE. Een complete surfset voor beginners en gevorderden in een box op de WSCA. De sets zijn te reserveren zo vaak als je wilt voor een vast bedrag per jaar.

Daarnaast hebben we ook een box gereserveerd voor de SUP4ALL, een box waarin twee sups beschikbaar zijn gesteld door Supventure.

BOX4ALL

Je hebt net leren surfen en de beginselen zitten er in. Je kan een surfset optuigen en zelfstandig het water op zonder toezicht! Dan is de BOX4ALL iets voor jou.

BOX4MORE

Je kunt surfen in de voetbanden en je bent je eerste gijp aan het oefenen. Een trapeze is je niet vreemd en je kan al planeren! Dan is de BOX4MORE iets voor jou.

SUP4ALL

Je bent lid en je vindt het ook leuk om het windsurfen zo nu en dan eens af te wisselen? dit is je kans, maak gebruik van de SUP4ALL en ontdek de prachtige Westeinder.

Bekijk alle details ↓

Om windsurfen toegankelijk te maken voor beginners heeft de WSCA de BOX4ALL. Ben je een startende surfer en heb je nog geen eigen plank of wil je eerst eens kijken of windsurfen wel wat voor jou is? Dan is de BOX4ALL iets voor jou.

Wij geven jou als beginnende windsurfer de mogelijkheid om van onze moderne windsurfspullen gebruik te maken! De Surfspullen in de Box4All deel je met meerdere deelnemers. Het is een beginners-surfset die in een box bij de WSCA ligt. Een pak en/of trapeze is hier niet bij inbegrepen. Via onze online agenda heb je de mogelijkheid om je surfsessie te reserveren zodat je er zeker van bent dat de spullen beschikbaar zijn. Het reserveren van de surfspullen kan maximaal 2 uur per dag zodat iedereen aan bod komt. Is er niemand na jou? Dan kun je bijboeken. Dit is de ideale manier om het Windsurfen te leren. Je hoeft niet meteen zelf een dure set te kopen. Je kunt misschien zelfs de aanschaf van een beginnersboard over slaan.

Het is niet toegestaan om de Box4All te gebruiken voor de CWO1 en CWO2 trainingen!

Voor wie is BOX4ALL?

 • Voor iedereen! Je hoeft alleen lid te zijn bij de WSCA.

Wat kost het lidmaatschap van de BOX4ALL?

 • €50,00 per jaar.

Je krijgt €12,50 korting als je vrijwilligers werk doet voor de WSCA. Plus het lidmaatschap van de WSCA.

Inhoud van de BOX4ALL:

 • Een Fanatic Viper (Volume 190 liter, 280 cm lang, 80 cm breed)
 • Of een Tahe Techno D 185 (Volume 185 liter, 293 cm lang en 79 cm breed)
 • Een North E- type 4,9 m2
 • Duotone E-pace 6.6 m2
 • Vandal Rockie 4 m2

De sets zijn compleet met mast, mastvoet en giek.

Om windsurfen toegankelijk te maken voor onze leden die het beginner stadium voorbij zijn, heeft de WSCA de BOX4More. De opvolger van de BOX4All Heb je voldoende windsurf ervaring opgedaan met de Box4all en heb je nog geen eigen plank en je wilt leren windsurfen op een freeride set zonder zwaard? Dan is de BOX4More iets voor jou.

We geven jou daarmee de mogelijkheid om je windsurf skills verder te ontwikkelen op de materialen van de WSCA. Je hoeft zo geen grote investeringen te doen die je mogelijk. Op de BOX4More kun je doorgroeien naar snel planeren in de voetbanden en trapeze, Powergijpen en maak je misschien zelfs je eerste jumps.

De Surfspullen in de Box4More deel je met meerdere deelnemers. Het is een gevorderden surfset die in een box bij de WSCA ligt. Een pak en/of trapeze is hier niet bij inbegrepen. Via onze online agenda heb je de mogelijkheid om je surfsessie te reserveren zodat je er zeker van bent dat de spullen beschikbaar zijn. Het reserveren van de surfspullen kan maximaal 2 uur per dag zodat iedereen aan bod komt. Is er niemand na jou? Dan kun je bijboeken.

Dit is de ideale manier om beter te leren Windsurfen. Je hoeft niet meteen zelf een dure set te kopen. Je kunt je met deze set prima oriënteren wat voor jou de volgende stap in het Windsurfen wordt.

Lidmaatschap: €100,00 per jaar.
Of €75,- als je vrijwilligerswerk doet voor de WSCA. Plus het lidmaatschap van de WSCA.

Inhoud van de BOX4MORE:

 • Een Fanatic Gecko 133 (Geen Zwaard, Volume 133 liter, 246 cm lang, 79 cm breed).
 • DuoTone E- pace 5.4 m2
 • Duotone E-pace 6.2 m2
 • Duotone 7.3 m2

De sets zijn compleet met mast, mastvoet en giek.

Om als er geen wind is toch het water op te kunnen willen we suppen toegankelijk maken voor leden van de WSCA. Wil je dus eens zonder wind het water op, met een vriend, vriendin, partner of kind? Dan is de SUP4ALL iets voor jou. Daarnaast kan SupVenture tegen bijbetaling een fantastische tour geven tussen de eilandjes door op de Westeinder.

De Sups in de SUP4All deel je met meerdere deelnemers. Via onze online agenda heb je de mogelijkheid om je supsessie te reserveren zodat je er zeker van bent dat de spullen beschikbaar zijn. Het reserveren kan maximaal 2 uur per dag zodat iedereen aan bod komt. Is er niemand na jou? Dan kun je bijboeken.

Voor wie is SUP4ALL?

 • Voor iedereen! Je hoeft alleen lid te zijn bij de WSCA.

Wat kost het lidmaatschap van de BOX4ALL?

 • €75,00 per jaar.

Je krijgt €25,00 korting als je vrijwilligers werk doet voor de WSCA. Plus het lidmaatschap van de WSCA.

Inhoud van de SUP4ALL:

 • Een Fanatic Race inflatable. Een wat minder stabiele snelle sup. Met een beetje oefenen wel te doen, zeker voor de surfers onder ons.
 • Een Fanatic allround board. Een stabiele sup waar iedereen op weg kan peddelen
 • 2 sup peddels
Wordt hier lid