Surfen moet voor iedereen toegankelijk zijn, en daar hebben wij iets op gevonden!

Je hebt bij ons (of ergens anders) geproefd aan de fantastische windsurfsport en het proeft naar meer.. maar nu? Om nu direct een surfset te kopen kan nog best in de papieren lopen. Hier hebben wij iets op gevonden: de BOX4ALL en de BOX4MORE. Een complete surfset voor beginners en gevorderden in een box op de WSCA. De sets zijn te reserveren zo vaak als je wilt voor een vast bedrag per jaar.

Daarnaast hebben we ook een box gereserveerd voor de SUP4ALL, een box waarin twee sups beschikbaar zijn gesteld door Supventure.

BOX4ALL

Je hebt net leren surfen en de beginselen zitten er in. Je kan een surfset optuigen en zelfstandig het water op zonder toezicht! Dan is de BOX4ALL iets voor jou.

BOX4MORE

Je kunt surfen in de voetbanden en je bent je eerste gijp aan het oefenen. Een trapeze is je niet vreemd en je kan al planeren! Dan is de BOX4MORE iets voor jou.

SUP4ALL

Je bent lid en je vindt het ook leuk om het windsurfen zo nu en dan eens af te wisselen? dit is je kans, maak gebruik van de SUP4ALL en ontdek de prachtige Westeinder.

Bekijk alle details ↓