Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Evenementen

Ieder jaar zijn de leden en de bestuursleden van de windsurfclub Aalsmeer actief met het organiseren van evenementen. Soms zijn deze evenementen windsurf gerelateerd maar soms ook niet. Van een sup-trip op een doordeweekse avond tot aan een wijnproeverij op de clubavond, je kan het zo gek niet bedenken. 

Om ook dit jaar weer prachtige evenementen te organiseren zijn we in 2014 nog opzoek naar vrijwilligers voor allerlei activiteiten. Zonder jou hulp zijn deze evenementen namelijk niet mogelijk!

Het afgelopen jaar hebben we werkelijk fantastische ondersteuning gekregen van zeker 50% van het ledenbestand of ouders van onze jeugdleden.

Het bestuur roept jullie nu ook dit seizoen weer op om een paar uur de bar te bemannen, walschipper te spelen, een wedstrijd te helpen organiseren en begeleiden of helpen met onderhoud van het clubhuis. Hieronder staat een overzicht van de werkzaamheden en waar we mensen voor nodig hebben. Als je interesse hebt in een bepaalde klus, laat het ons weten en we zetten je op de vrijwilligerslijst. Ook zullen we pro-actief gaan rond bellen als we vrijwilligers nodig hebben.

Sportpassie AalsmeerWSCA - EvenementenWSCA - EvenementenWSCA - Evenementen

Indien je interesse hebt voor een vrijwilligers rol, laat het weten aan de evenementen commissie en we zorgen dat je op de lijst komt te staan. Hieronder een lijst met activiteiten waarvoor we jou hulp goed kunnen gebruiken:

Clubavonden

  • Wekelijkse clubavond gedurende het seizoen (april-november) elke donderdag van 20:15 tot 22:30 (kan uitlopen) Openen van het clubhuis en bemannen van de bar gedurende de clubavond
  • Per avond 1 persoon, volwassene ivm met het schenken van alcohol

Surflessen - Walschipper tijdens surflessen

  • Zaterdag en zondag 9:15 -14:30, openen van het clubhuis en bemannen van de bar. Ondersteunen van leraren bij voorbereiden van de lessen, oogje in het zeil houden gedurende de lessen en leraren helpen bij afsluiten van de lessen
  • Dinsdagavond 18:00-21:00, openen van het clubhuis en bemannen van de bar. Ondersteunen van leraren bij voorbereiden van de training, oogje in het zeil houden gedurende de lessen en leraren helpen bij afsluiten van de training
  • 2 personen per sessie voor alle bovengenoemde activiteiten

Evenementen - Sportpassie, WestereinderWaterWeek en de OudeDeurenSurfCup

  • Tijdens deze evenementen die bijna de gehele dag zullen duren zijn er meerdere functies tegelijk uit te voeren: Bar bemanning, walschipper, begeleiding op het water (waakzaam zijn tijdens de testlesjes, clinics e.d. zodat we de activiteiten veilig kunnen aanbieden)
  • Elke shift duurt maximaal 4 uur, vrijwilligers mogen uiteraard de hele dag helpen in meerdere functies maar elke shift dient uitgediend te worden
  • Barbemanning (volwassenen, max 2 per shift) en walschipper (3 a 4 per shift)
  • Begeleiding op het water (4 personen per shift)

Wedstrijden

De diverse wedstrijden zijn een combinatie zoals beschreven bij de evenementen. De Grote Prijs van Aalsmeer is een grote operatie, de overige wedstrijden zijn veel minder intensief. We hebben bar diensten, wal schippers en ondersteuning op het water nodig.

Onderhoud clubhuis

Voor het onderhoud van de surfclub hebben we diverse klussen van schoonmaken t/m technisch onderhoud.

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger